© 2024 Gerphil Kerkhof

 

  

Webwinkel

Mocht je na het bezoeken aan deze website de smaak te pakken gekregen hebben en iets van mij in huis of op kantoor willen, op de koffietafel of aan de muur, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kijk eens onder Boeken - of helemaal onderaan de pagina bij Prints.
  

(c) Foto Gerphil Kerkhof


Boeken

Bij Blurb zijn inmiddels negen fotoboeken van mij verschenen, die niet misstaan op de koffietafel maar ook een leuk geschenk kunnen zijn voor vrienden of relaties. Ze zijn volledig online op de Blurb site in te zien, en je kan er ook je commentaar kwijt - waarnaar ik natuurlijk sowieso nieuwsgierig ben.

Bijzondere aandacht voor mijn nieuwste boek "Berliner Mök" - de neerslag van een mooie trip naar het verleden van Berlijn, met foto's eerder gepubliceerd op deze site - en voor "Just Pictures", met het verzameld werk van Fotocollectief InsideOut (Hester Busse, Bart van Rijsbergen en mijzelf) - deels bekend van onze gemeenschappelijke exposities:

Berliner Mök

2014 - Een fotografische reis langs vier indrukwekkende locaties in en rond Berlijn. De foto's van Beelitz, Bärenquell en Rüdersdorf zijn voorzien van achtergrondinformatie en een kort reisverslag.
Berliner Mök
Door Gerphil Kerkhof
Photo book
Just Pictures

2014 - Verzameld werk van Hester, Bart en mijzelf 2012-2014 onder de noemer "Fotocollectief InsideOut". 
Klik voor een preview van Just Pictures fotoboek

Eerder verschenen:

citizen

2012 - Het verhaal van de stad en haar bewoners. De episodes ervan zijn gevangen in op zich staande beelden, met elk ervan zijn eigen lijnen en diepte. Dimensies die pas zichtbaar worden als de focus verschuift. Op die manier vertelt het boek vooral over hoe wij kijken - en visueel onze wereld samenstellen.
Door Gerphil Kerkhof
De Verbeelding

2012 - Dit boek biedt een raamvertelling in de vorm van een filosofisch essay over De Verbeelding - geplooid rond vier thema's en bijpassende foto's uit mijn werk.
Door Gerphil Kerkhof
hIRlijkheden

2011 - Een dichterlijke infrarood verkenning van enkele van de mooiste buitenplaatsen rond Haarlem, zoals Elswout, Beeckesteijn, Leyduin, Woestduin en Middenduin.
   
Door Gerphil Kerkhof
The Image Inside

2011 - Een overzicht van mijn mooiste foto's uit 2005-2011 aan de hand van een korte vertelling van hoe ik in de verschilende jaren met fotografie omgegaan ben.
Door Gerphil Kerkhof
Vergetelheid

2010 - Dit boek verbeeldt een reis door Griekenland en door de tijd - een verhaal van vergeten, herinneren en ruimte maken.
Door Gerphil Kerkhof
Met de Noorderzon

2009 - Selectie van de meest bijzondere foto's van noordwestelijk en noordelijk IJsland, die een prachtig beeld laten zien van dit tot de verbeelding sprekende land.
Door Gerphil Kerkhof
Waterloopbos

2009 - Fotografische impressie van het Waterloopbos, een bos dat gergroeid is rond inmiddels in onbruik geraakte watebouwkundige modelen. De symbiose van water, techniek en natuur levert interessante beelden op.
Door Gerphil Kerkhof
Physical Imaginations

2008 - Selectie foto's van het World Bodypainting Festival zoals dat jaarlijks in Oostenrijk wordt gehouden. Het thema van 2008 was
Pictures of the 20...
Door Gerphil Kerkhof

Prints

Maar wat is er mooier dan een afdruk in passe-partout en ingelijst, of strak op aluminium, canvas of acrylglas, voor aan de muur? Mocht je daarin geïnteresseerd zijn, neem dan contact met mij op (zie link hieronder), en overdenk alvast de volgende opties:

Ben je geïnteresseerd in een afdruk? - klik/mail dan